avita-logoVsak prodajalec misli, da je njegov izdelek najboljši, kar je tudi prav. Mi pa smo glede tega še bolj samozavestni, saj so bili vsi izdelki, ki jih prodajamo v spletni trgovini Avita, najprej preizkušeni v zdravilskih in zdravniških ordinacijah. Če se niso izkazali, smo iskali nove. Zaradi dolgoletnega bivanja v Nemčiji smo večino izdelkov poiskali sami, nekaj namigov pa smo dobili tudi od nemških zdravnikov in zdravilcev, s katerimi sodelujemo.

Po več kot osmih letih je nastala zbirka izdelkov za zdravo življenje, ki jih predstavljamo v tej spletni trgovini. Obstajajo še boljši izdelki, kot so naši? Ja, seveda, vendar so tudi precej dražji. Ker zdravstvene zavarovalnice ne krijejo stroškov za nakup zdrave prehrane in prehranskih dopolnil, je za kupce pravilno razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov še toliko bolj pomembno. Zato smo pri izboru pazili na to, da so izdelki izredno kakovostni, vendar še vedno dosegljivi za čim širši krog interesentov.

Obiščite našo spletno trgovino!

Izdelke je možno tudi osebno kupiti in prevzeti

Prepričani smo, da boste z izdelki zelo zadovoljni. Če ne veste, kateri izdelek je za vas najustreznejši, nam lahko pošljete vprašanje na prodaja@avita.si ali pa nas od ponedeljka do petka pokličete na telefonsko številko 01/283 14 44, pa vam bomo z veseljem svetovali.