Feng Shui Akademija

Začelo se je decembra 1997, ko sem se po poroki in končanem študiju gradbeništva na ljubljanski fakulteti pripravljala na selitev v moževo domovino Nemčijo. Na enem od poslovilnih obiskov pri prijateljih sem ob čaju slišala bežen komentar o neki, v slovenščino prevedeni knjigi, ki se ukvarja s pretokom energije skozi zgradbe in okolico. Čeprav nisem poznala naslova in avtorja, se je knjiga prihodnji dan hitro znašla v mojih rokah, brez nekega načrtnega iskanja. Mislim, da me je enostavno čakala.

Feng Shui Akademija

 

Feng Shui Akademija

Po letu dni domačega študiranja in eksperimentiranja s feng shuijem sem spoznala, da moram poiskati stik z ljudmi, ki se s tem profesionalno ukvarjajo, zato sem se leta 1999 vpisala na osemmesečni tečaj feng shuija v Münchnu. Tam sem spoznala učitelje, ki poučujejo klasični feng shui, ki so se feng shuija učili pri kitajskih mojstrih in so nam bili pripravljeni posredovati njihovo znanje. Pokazali so nam, kakšen je profesionalen in etičen odnos do strank. To so: Derek Walters, Gefion Wolf, mojster Chan Kun Wah in Angela Neumann – Kunz. Po končanem osnovnem šolanju sem obiskala več nadaljevalnih tečajev in delavnic (Kitajska astrologija, šola oblik, Kompasova šola), ki so mi pomagali pri poglabljanju znanja.

Leta 2003 sem se vpisala v šolo Imperialnega feng shuia pri mojstru Chan Kun Wah, jo leta 2005 zaključila in pridobila diplomo.

Profesionalno se s feng shui svetovanjem ukvarjam od leta 2002. V tem času sem naredila več sto projektov in kitajskih horoskopov. Kot gradbenica najraje sodelujem pri projektiranju hiš, kot podjetnica pri svetovanju za podjetja in kot velika vrtoljubka pri načrtovanju vrtov.

Več o Feng shui Akademiji: www.fengshui-akademija.si

 

P.S.

Stran FS akademije je malo zastarela in dolgo časa jo že zanemarjam. Kljub temu boste na njej našli veliko koristnih, še vedno aktualnih informacij o klasičnem feng shuiju. V naslednjem letu načrtujem temeljito prenovo strani. Čas je za novo energijo!

 

Tukaj je nekaj primerov slabega feng shuija: