avita-logo

Skoraj vsi izdelki, ki jih prodajamo v spletni trgovini Avita, so bili najprej preizkušeni v zdravilskih in zdravniških ordinacijah. Če se niso izkazali, smo iskali nove. Pomemben nam je tudi izvor surovin, čistost in kakovost, zato so vsi naši dobavitelji iz Nemčije. Veliko izdelkov nabavimo direktno pri nemških proizvajalcih, da imamo še večji pregled nad kakovostjo izdelkov.

Spletna trgovina je nastala novembra 2007, kot dopolnilna dejavnost zdravilske ordinacije, ki jo je takrat vodil Dominik Golenhofen (zdaj ordinacija deluje na svoji lokaciji). V zdravljenje je, poleg bioresonance, vključeval tudi prehranska dopolnila. Ko so pacienti nehali prijahati v ordinacijo, so želeli še naprej kupovati izdelke, vendar niso imel kje. Tako smo zelo na hitro izdelali preprosto spletno trgovino, ki je imela okrog 50 izdelkov.

Leta 2010 smo spletno trgovino prenovili, razširili nabor izdelkov, predvsem pa začeli pridno pisati članke s področja zdravega načina življenja in pošiljali E-revijo Avita. Vedno smo pazili, in takšno vodilo imamo še danes, da so bili članki informativni in aktualni. Samo najboljše in preverjene nasvete smo vključili.

Spletna trgovina Avita je 12. 12. 2017 dobila sodobno podobo, ki je prijazna tudi za tablice in pametne telefone. V novi Aviti boste našli več kot 200 koristnih nasvetov in 130 izdelkov. Deset novih bomo vključili v naslednjih mesecih.

Pri izboru izdelkov, ki jih ponujamo kupcem, smo še vedno tako izbirčni, kot smo bili na začetku svojega dela. Še vedno sodelujemo s terapevti (predvsem za bioresonančno terapijo) in od njih dobivamo namige, kateri izdelki so najbolj kakovostni in učinkoviti.

Strankam svetujemo uporabo čim bolj naravnih izdelkov, prehrano brez konzervansov in drugih dodatkov, pitje čiste vode in nego kože brez nepotrebne kemije. V spletni trgovini Avita vas čakajo točno takšni izdelki, zbrani na enem mestu.

Ekipa Avita
Energijski center d.o.o.

Helena (direktorica)
Maja (nabava, svetovanje)
Urška (logistika, svetovanje)

Ker se vse tri zelo nerade fotografiramo, boste morali priti k nam, če nas želite spoznati tudi vizualno.

Obiščite našo spletno trgovino!

Izdelke je možno tudi osebno kupiti in prevzeti

Prepričani smo, da boste z izdelki zelo zadovoljni. Če ne veste, kateri izdelek je za vas najustreznejši, nam lahko pošljete vprašanje na prodaja@avita.si ali pa nas vsak delovnik (od 8.00 do 16.00) pokličete na telefonsko številko 01/283 14 44, pa vam bomo z veseljem svetovali.