V Energijskem centru d.o.o. se ukvarjamo s prodajo izdelkov za zdrav način življenja. Stranke zelo cenijo našo avtentičnost in strokovnost. Spletna trgovina Avita je stičišče najboljših informacij o zdravem načinu življenja in verodostojen vir za nakup izdelkov za zdrav način življenja. Če ste pripravljeni sodelovati v takšnem podjetju, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto:

Referent v logistiki (m/ž)

Odgovorni boste za:

  • prevzem izdelkov, kontrolo dobave ter druga dela, ki so povezana z zalogami v skladiščih (vzdrževanje reda in čistoče, polnjene prodajnih polic);
  • etiketiranje izdelkov (tiskanje etiket, lepljenje, sortiranje);
  • delo s programom Vasco (pisanje računov, druga dela v zvezi z naročili);
  • administrativna dela v CMS Avita, ki so vezana na naročila;
  • pakiranje paketov za vsa naročila (maloprodaja, veleprodaja);
  • sprejemanje naročil po telefonu, faksu ali e-pošti;
  • druga administrativna dela (npr. pomoč pri marketinških akcijah, prodaji).

Od vas pričakujemo:

Vsaj tri leta delovnih izkušenj in najmanj V. stopnjo izobrazbe. Pričakujemo prijaznost in empatičnost, dobre organizacijske sposobnosti in delovne navade, pripravljenost za učenje (za pridobivanje novih znanj). Za pakiranje potrebujete tudi nekaj fizične kondicije (premikanje paketov do 15 kg). Zaželeno je, da se navdušujete nad zdravim načinom življenja, nujno pa, da ne kadite. Računalniška pismenost in dobra ročna spretnost sta tudi pogoj za dobro opravljanje dela.

Ponujamo vam:

40-urni delovni čas, dobro plačo, dodatno izobraževanje, delo v humanem in zdravem delovnem okolju in, po uspešno prestani trimesečni poskusni dobi, zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Začetek dela po dogovoru.

Pogoji prijave:

Vašo prijavo (življenjepis) s poudarkom na vaših dosedanjih izkušnjah in dosežkih pošljite na elektronski naslov: info@avita.si. Upoštevali bomo samo tiste prijave, ki jih bomo prejeli do 22. 10. 2017.

Ljubljana, 1. 10. 2017

Helena Golenhofen

direktorica